

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тази година бях добър и послушен и затова много искам да получа течаща вода през цялата година, пише в писмото на 8-годишният Любчо от Плевен
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Уникално вкусен
В тази статия ще ви запознаем със стъпките за създаване на най-вкусния пълнен шаран
Във виното (червеното) е истината...
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"
Тайната е разкрита
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Много хора вярват, че суровото пиле трябва да се изплакне, но това може да разпространи бактерии в кухнята
Исторически е доказано, че търпението на българина не е безкрайно, както и че ракията и виното винаги са били по джоба на всеки